Deze schoonheidsbehandelingen vind je bij Petraas

Iedere huid is uniek en verdient een op maat gemaakt programma. Het CENZAA 360° Skincode programma start op basis van een unieke analyse, met jouw eigen DNA als uitgangspunt.

Wanneer je weet wat er in jouw SkinDNA staat, dan weet je welk onderdeel speciale aandacht nodig heeft. 80% van je DNA is aanpasbaar, slechts 20% is genetisch bepaald.

Die 80%, daar heb je mij voor!
Plan een GRATIS eerste consult


SkinDNA test

De test doe je eenmalig (je DNA staat immers vast), heel eenvoudig via een wattenstaafje langs de binnenkant van je wang. Het sample wordt opgestuurd naar Australië waar het wordt geanalyseerd. Na een paar weken krijg je een volledig rapport terug met jouw unieke testresultaten.

Samen bespreken we het rapport en stellen we een 360° Skincode behandelplan op, op basis van jouw testresultaten. Aan de hand van jouw unieke situatie kunnen we verschillende behandelingen inzetten.

Microdermabrasie (Diamond Touch)

Microdermabrasie is een peeling van de huid, waarbij ik met een apparaat (ik maak gebruik van de Diamond Touch) de bovenste laag van de huid zachtjes polijst en egaliseer. Dankzij microdermabrasie met de Diamond Touch kun je de huid liften en verstrakken, rimpels en fijne lijntjes reduceren, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verminderen, de huid egaliseren en (acne)littekens reduceren.

Meer informatie over microdermabrasie

Microneedling (Dermapen)

Met microneedling prik ik piepkleine gaatjes in de toplaag van de huid. Daardoor gaat het natuurlijk herstellend vermogen van de huid aan de slag. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen worden tegengegaan: van fijne  lijntjes, tot vergrote poriën en pigmentproblemen, tot rosacea, couperose, littekens en acne.

Meer informatie over microneedling

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage van de verschillende huidlagen. Met bindweefselmassage kun je fijne lijntjes tegengaan, collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid verbeteren.

Meer informatie over bindweefselmassage

Chemische peeling

Met een chemische peeling zorg ik ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt. Met deze behandeling zorg ik ervoor dat de dode huidcellen niet meer samenplakken en de huid versnelt gaat afschilferen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd en wordt de huid gladder, voller en egaler. Ik maak gebruik van drie verschillende peelings: Glycol Acid, Lactic Acid en Mandelico Glow Peel. Iedere peeling heeft zijn eigen specifieke werking en dieptewerking. Afhankelijk van jouw intake gebruik ik een specifieke peeling voor het verbeteren van jouw huid.

Meer informatie over chemische peeling