Over Petra, huidprofessional in Nieuwe Pekela

Eens lang geleden was ik op zoek naar een schoonheidsspecialist in mijn omgeving. Ik zocht in een straal van ongeveer 20 kilometer rond Nieuwe Pekela. Zelf was ik toen werkzaam als Office Manager bij een bedrijf in Groningen.


Wil jij ook die gezonde huid?


Plan een GRATIS eerste consult

 

 

 

 

"Ik vond geen enkele huidprofessional die voldeed aan mijn verwachtingen"

Al zoekend op het internet bleek het toch niet zo eenvoudig om een huidprofessional te vinden die voldeed aan mijn verwachtingen. Ik probeerde een paar schoonheidssalons in de omgeving uit en keek verwachtingsvol uit naar de behandeling. Helaas keerde ik na iedere behandeling teleurgesteld naar huis. Totdat iemand tegen mij zei: “Waarom ga je het dan zelf niet doen, als je vindt dat het anders moet en dat het beter kan.” Het is net als met politiek. Wanneer je niet de moeite neemt om je stem uit te brengen, dan mag je ook niet klagen. Zo gezegd, zo gedaan! Ik schreef mij in voor de opleiding tot schoonheidsspecialist.

Enige twijfels of het wel zou werken hier in Nieuwe Pekela en of ze wel op mij zaten te wachten, die had ik zeker wel. Maar wie A zegt moet ook B zeggen. Met m’n neus in de boeken dus.

Schoonheidssalon in Nieuwe Pekela

Het kantoor achter het huis werd omgetoverd tot schoonheidssalon en de eerste klanten druppelden binnen. Eén klant werden er twee, twee werden er vier en zo verder. Gaandeweg kwam ik erachter dat mijn passie vooral ligt bij huidverbetering. Hoe mooi het is om de huid, vaak al onder mijn handen, te zien reageren en te verbeteren. Wanneer de klant ook thuis aan het werk gaat met één van de merken die ik in de praktijk gebruik (CENZAA, Dermapen, IK Skin Perfection of Absolution), dan ga je als klant bij Petraas ook echt blijvende huidverbetering zien.

Ik volgde, en volg nog steeds, vele cursussen om de huid van mijn klanten het beste te kunnen bieden. Tijdens de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten leerde ik welke plekjes op de huid de aandacht van de huisarts nodig heeft zodat deze eventueel kan doorsturen naar de dermatoloog.

Gespecialiseerd in microneedling, bindweefselmassage, rosacea en huidveroudering

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in diverse behandelingen, waaronder microneedling en bindweefselmassage, help ik je rosacea onder controle te krijgen en zet het liefst huidveroudering op de rem. Ik werk met de Dermapen en met de Diamond Touch, chemische peelings en het paradepaardje, de SkinDNA Genetic Test. In 2018 heb ik de CENZAA Huidexpert Award gewonnen en mag ik mij de beste Cenzaa huidspecialist van Noord-Nederland noemen. Genomineerd voor de Beauty Award was ik in 2020 en hiermee behoor ik tot de beste huidprofessionals van Noord-Nederland.

Ik had in 2012, toen ik de deuren van Petraas opende, niet durven dromen dat het zo’n enorm groot succes zou worden. Het is net een sprookje. Voel je vrij om een afspraak te maken om samen ook jouw huid te kunnen verbeteren.