Veilige en effectieve microneedling behandelingen in Groningen vind je bij Petraas in Nieuwe Pekela

Een beetje appetijtelijk ouder worden met een gezonde huid. Daar ga ik voor. Géén botox en fillers, maar wél de juiste huidverzorging en behandelingen die het eigen herstel- en vernieuwingsproces van het lichaam stimuleren. Microneedling is zo’n behandeling.

Wil jij ook die gezonde huid?


Meld je aan voor de wachtlijst

"Ik ben een ontzettende fan van microneedling"

Toen ik jaren geleden voor het eerst van microneedling hoorde vond ik het best eng. Gaatjes maken in de huid? Is dat wel goed? Het triggerde mij, dus besloot ik me erin te gaan verdiepen. Nu, jaren later, ben ik een ontzettende fan van de Dermapen/microneedling, en ben ik van mening dat bijna iedere huid baat heeft bij minstens 1 à 2 behandelingen per jaar, ter preventie van huidveroudering. Wil je echt resultaten boeken met microneedling? Dan raad ik je aan om meerdere behandelingen te doen; meestal volstaan 4-8 behandelingen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Wat gebeurt er tijdens een microneedling behandeling?

Tijdens een microneedling behandeling worden er in korte tijd heel veel microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Deze piepkleine gaatjes, die je met het blote oog niet ziet, zijn in ongeveer 7 minuten ook weer dicht, waarna het natuurlijke wondgenezingsproces geactiveerd wordt. Zie maar wanneer je een wondje hebt hoe snel je lijf in actie komt om het bloeden te stoppen. En als je huid weer gaat helen hoe een mooi roze velletje eronder vandaan komt.

Van dit herstellend vermogen van de huid maken we met microneedling gebruik, waardoor we de mogelijkheid hebben om meerdere huidproblemen tegelijkertijd te kunnen aanpakken.

Van fijne lijntjes, tot vergrote poriën en pigmentproblemen, tot rosacea, couperose, littekens en acne. Praktisch iedere huid heeft baat bij een microneedling behandeling.

Ontdek de voordelen van microneedling voor jouw huidproblemen

  • Microneedling is één van de meest effectieve manieren om zowel de collageen- als de elastineproductie te verhogen met langdurige een gladdere huid als resultaat.
  • Microneedling is samen met een goede huidverzorging de eerste verdedigingslinie tegen lijntjes en rimpels. Start dus preventief!
  • Zelfs acne kan veilig worden behandeld om de ontstekingen drastisch te verminderen en de balans te herstellen. Je hoeft geen last te hebben van acne. Na slechts een paar microneedling behandelingen, ondersteund door de juiste producten thuis, kun je al indrukwekkende resultaten behalen.
  • Jawel, ook een hardnekkige huidaandoening als rosacea reageert fantastisch op microneedling. Het helpt de rosacea-symptomen te verminderen voor een gladde en rustige huid.
  • Ook bij vergrote poriën is microneedling bijzonder effectief. Door de huid voller te maken lijkt het alsof de poriën zijn gekrompen en krijg je weer een mooi glad babyhuidje.

Microneedling: de veelzijdige en leeftijdloze oplossing voor huidverbetering

Eén van de belangrijkste redenen om vandaag te starten met microneedling is dat het geschikt is voor vrijwel alle huidtypes, huidproblemen en leeftijden. Vroeg beginnen met microneedling geeft je de beste kans op mooi en een beetje appetijtelijk ouder worden. Maar op welke leeftijd je ook begint, je kunt het uiterlijk van je huid verbeteren met behulp van microneedling.

Ben je klaar om je huid het beste te geven?  Meld je aan voor de wachtlijst.