Ontdek de Magie van Diamond Touch Microdermabrasie bij Schoonheidssalon Petraas

Wil je op een veilige en volledig natuurlijke manier een prachtige, stralende en gezonde huid? Maak kennis met microdermabrasie Groningen en de revolutionaire behandeling genaamd Diamond Touch!

Deze ongelooflijke innovatie in de wereld van microdermabrasie is perfect geschikt om huidwensen en -problemen deskundig en met zeer gerichte resultaten aan te pakken. De Diamond Touch-peeling, die uitsluitend gebruikmaakt van 100% pure diamanten, levert direct verbluffende resultaten op.

Benieuwd naar het effect van microdermabrasie op jouw huid?


Meld je aan voor de wachtlijst

Wat Wat doet de Diamond Touch met je huid?

Tijdens deze behandeling ondergaat je huid een mechanische peeling met de kracht van 100% zuivere diamanten. De Diamond Touch zuigt je huid zachtjes tegen de behandeltip aan, wat zorgt voor een gepolijste en geëgaliseerde huid zonder irritaties. Bovendien stimuleert de vacuümkracht de diepe doorbloeding, wat direct resulteert in een stralende teint.

Deze innovatieve techniek maakt tevens gebruik van seruminfusie, waarbij hoogwaardige werkstoffen diep in de huid worden gebracht. Deze actieve ingrediënten activeren de diepgelegen cellen en stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur!

Met het cosmedische behandelsysteem van de Diamond Touch behaal je het hele jaar door maximale en snelle resultaten, die langdurig behouden blijven. Ervaar zelf de kracht van microdermabrasie met Diamond Touch in Groningen!

Ontdek de voordelen van microdermabrasie voor jouw huidproblemen

Microdermabrasie:

  • Lift en verstrakt de huid
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindert ouderdomsvlekken en pigmentatie
  • Verfijnt en egaliseert de huid
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Vermindert (acne)littekens
  • Geeft de huid een stralende glow

Met Microdermabrasie en de Diamond Touch-behandeling kun je al na de eerste sessie ervaren dat je huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor optimale resultaten zijn echter meerdere behandelingen nodig. De duur van de behandelingskuur varieert afhankelijk van je doelen, specifieke behandelindicaties en de conditie van je huid.

Diamond Touch - Microdermabrasie

Microdermabrasie: start vandaag nog met het verbeteren van jouw huid

Ben je klaar om je huid het beste te geven?  Meld je aan voor de wachtlijst.

Diamond Touch - Microdermabrasie