Klantenstop: Kwaliteit boven kwantiteit

Bij Petraas staat kwaliteit boven kwantiteit. Als een gepassioneerde huidspecialist werk ik alleen en zonder personeel, waardoor ik mijn klanten de volledige aandacht en zorg kan geven die ze verdienen. Mijn focus ligt op het verbeteren van jouw huid en het bieden van een persoonlijke ervaring, waarbij tijd en aandacht centraal staan. 

Waarom een Klantenstop?

In mijn praktijk geloof ik sterk in het bieden van hoogwaardige behandelingen en een persoonlijke benadering. Om deze kwaliteit te waarborgen en iedere klant de best mogelijke ervaring te bieden, heb ik besloten om een klantenstop in te voeren. Dit betekent dat ik geen nieuwe klanten meer zal aannemen, tenzij ze door mijn vast klanten, ook wel mijn ambassadeurs genoemd, zijn doorverwezen. 

Tijd en aandacht

Bij Petraas draait alles om tijd en aandacht. Ik geloof niet in een strakke planning waarbij de focus ligt op het afwerken van zoveel mogelijk behandelingen in zo min mogelijk tijd. In plaats daarvan neem ik de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren, een behandelplan op maat te maken en iedere stap van de behandeling zorgvuldig uit te voeren. Of het nu gaat om huidverjonging, het behandelen van huidproblemen of het verbeteren van de algehele conditie van je huid, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezondere en stralende huid. 

Hoe word je een Klant?

Als je geïnteresseerd bent in een behandeling bij mij dan nodig ik je uit om contact op te nemen met een van mijn vaste klanten, mijn ambassadeurs. Zij kunnen je meer vertellen over hun ervaringen en je eventueel doorverwijzen naar mijn praktijk. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat nieuwe klanten passen bij de filosofie en kwaliteitsnormen van mijn praktijk. 

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn behandelingen? Neem gerust contact met me op. Ik sta klaar om je te helpen en je te voorzien van de beste zorg voor jouw huid. 

Bedankt voor je interesse

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een gezonde en stralende huid.