Petraas praktijk voor jouw huidproblemen

Iedere huid is uniek en vraagt een andere aanpak om maximale huidverbetering te realiseren.

We hebben te maken met verschillende huidtypes en huidproblemen. Zo heeft een huid met rosacea andere huidverbeteringsproducten en behandeling nodig dan een huid die pigmentvlekken heeft. Een huid die snel vet wordt, vraagt een andere wijze van behandelen dan een droge of vochtarme huid. Door dit onderscheid te maken en de kenmerken onder te brengen in de meest voorkomende huidtypes, worden huidproblemen gericht aangepakt.


Wil jij ook die gezonde huid?


Plan een GRATIS eerste consult

Elke huid is anders.

Wat is jouw type huid? Welk probleem ondervindt jouw huid? Ga voor een krachtige aanpak voor prachtig en blijvend resultaat. Voor nu en in de toekomst. Hoewel elke huid anders is, heeft het echter één gemene deler: het verdient de beste huidverzorging die een huid zich kan wensen.

Rosacea

Het begint als een flush, een tijdelijk roodheid na bijvoorbeeld het drinken van een glas rode wijn. Of na het eten van een pittig gerecht. Na verloop van tijd blijft de roodheid. Het kan zich zelfs uitbreiden en verergeren met bultjes en ontstekingen.

Je huid ziet er rood en onrustig uit. Bij temperatuurwisselingen of andere triggers zoals pittig eten of het drinken van alcohol verergeren je klachten. Een vlindervormige roodheid ondermijnt jouw zelfvertrouwen.

Vaak wordt het verward met acne of een allergische reactie. Een gevoelige huid, dat zeggen veel mensen ook. Maar klopt dat ook? Welke rol speelt voeding hierbij en hoe kan je het behandelen?

Als huidprofessional weet ik hoe je rosacea aandoet pakken. Ook voor jou stel ik graag jouw persoonlijke succesformule samen.

In de praktijk zie ik goede resultaten wanneer ik rosacea en roodheid behandel met de Dermapen in combinatie met het LED masker. Natuurlijk speelt jouw routine thuis en jouw lifestyle hierbij ook een belangrijke rol.

Acne

Dan spreken we van acne. Een nare huidaandoening die ook in het sociale leven een flinke belemmering kan zijn. De oorzaken van acne in de puberteit kunnen we niet wegnemen. De veranderingen in je hormoonhuishouding – de grootste boosdoener –  zijn nou eenmaal essentieel op de weg naar volwassenheid.

Door de juiste producten en behandelingen in te zetten kunnen we de acne uitbraak wel in toom houden en blijvende schade zoals littekens voorkomen. Je wilt het waarschijnlijk niet horen, maar ook voeding speelt een grote rol bij acne. Helaas draagt een pizza, een lekkere snack of dat energie drankje nou niet bepaald bij aan een gezonde huid.