Ontdek de kracht van chemische peelings voor een stralende huid in Groningen

Met het Personal Peel Program kun je genieten van een effectieve chemische peeling. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor je huid gladder, gezonder en steviger wordt met een verjongend effect. Ook bij mijn schoonheidssalon in Nieuwe Pekela (Groningen) kun je terecht voor een chemische peeling.


Start vandaag nog met het verjongen van jouw huid.


Meld je hier aan voor de wachtlijst

Hoe werkt een chemische peeling?

Een fruitzuurpeeling is een vorm van chemische peeling die de bovenste huidlaag zacht maakt, waardoor dode huidcellen niet langer aan elkaar plakken en versneld afschilferen. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat resulteert in een gladdere, vollere en egalere huid.

Door het verwijderen van dode huidcellen worden poriën niet meer geblokkeerd, waardoor talgkliertjes minder snel verstopt raken en ontstekingen verminderen. Bovendien heeft fruitzuur een ontstekingsremmend effect, waardoor het zeer geschikt is voor de behandeling van acne.

De versnelde celvernieuwing zorgt er ook voor dat pigmentcellen in de bovenste huidlaag sneller worden afgebroken, wat een blekend effect heeft. Met de verwijdering van dode huidcellen krijgt je huid een gladder oppervlak en een frisse, egale en stralende uitstraling.

Het 360˚ SKINCODE Peel Program bestaat uit drie verschillende soorten peelingen, elk met een specifieke werking en dieptewerking. Afhankelijk van jouw huidbehoeften wordt bepaald welk type fruitzuurbehandeling het meest geschikt is. Ontdek de mogelijkheden van deze behandeling, ook beschikbaar in de provincie Groningen.

Wanneer is een chemische peeling effectief?

Een chemische peeling bij Petraas is uiterst effectief wanneer jouw huid de volgende tekenen toont:

  • Rimpels of fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur of grove poriënstructuur
  • Vale of doffe huid
  • Rokershuid
  • Vochtarme huid
  • Actieve acne
  • Littekens van acne

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De duur van de kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie en kan variëren tussen de 6 en 8 behandelingen.

Chemische peeling: start vandaag nog met het verbeteren van jouw huid

Ben je klaar om je huid het beste te geven? Meld je aan voor de wachtlijst.