WAT IS ACNE

We spreken van Acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talkophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

INTAKE

Ik werk niet volgens een standaardbehandeling, maar stel een persoonlijk programma met jou samen. Voordat we starten met een behandeltraject is een goede intake en huidanalyse van groot belang. Samen kijken we wat je wensen zijn en hoe we dat resultaat kunnen bereiken.

Wanneer je start met de bestrijding van Acne is het belangrijk om de huid dagelijks intensief te verzorgen daarom is het van groot belang om ook thuis aan de slag te gaan met de juiste producten om zo de huid goed voor te bereiden op de behandeling.

Weg met puistjes en onzuiverheden 

Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen als Acne, puistjes en littekens! De behandeling is een samenspel tussen jou en mij. Het behandelplan werkt volgens de Inside & Oudside filosofie en bevat een aantal stappen waaronder voedingstips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, Acne behandeling en héél belangrijk een goede thuisverzorging.

Intake

Voordat we starten met de eerste behandeling is een goede intake en huidanalyse van groot belang. Samen kijken we wat je wensen zijn en hoe we dat resultaat kunnen bereiken.

Je intake boek je eenvoudig online in het boekingssysteem op deze website. Bellen mag natuurlijk ook.

INTAKE AANVRAGEN

 

Acne & Clearify  – Diamond Touch Therapy – Kuurbehandeling € 550,00

Kuur van 6 behandelingen 1x in de 4 weken

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!