Bij een acne-huid is de huidflora verstoort, je huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan evenwichtige en effectieve verzorging voor een beschermde, gezuiverde en gematteerde huid.

Boek je huidverbeterende gezichtsbehandeling.
Met onderstaande gezichtsbehandelingen bereik je maximaal resultaat in huidverbetering

  • Fresh & Clean Skin (kuurbehandeling 30 min) € 45,00
  • Fresh & Clean Skin (45 min) € 65,00
  • Fresh & Clean Skin (60 min) € 90,00

Bij rest acne:

  • Diamond Touch Therapy (60 min)  € 125,00
  • Microneedling Therapy (60 min)     € 125,00

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Met een enkele behandeling geef je zeker een enorme boost aan je huid, maar wil je echt huidverbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Als je graag een op maat gemaakt advies wilt voor jouw huidtype en wensen dan kun je altijd geheel vrijblijvend een intake gesprek inplannen.

 

 

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas