Winnaar Huidexpert Awards 2018

Yes! Ik heb gewonnen!

Afgelopen vrijdag was hét moment: de Cenzaa Huidexpert Award werd uitgereikt! En ik heb gewonnen! Superspannend vond ik het: met een limousine werden we opgehaald, als VIP’s maakten we onze entree op de rode loper en werden we toegejuicht door familie, vrienden en collega’s. En wat een geweldige show was het! Maar natuurlijk was het ‘moment suprême’ het mooist: het moment dat ik hoorde dat ik de winnaar was in de categorie Beste Cenzaa Huidexpert van Noord Nederland. Super trots ben ik! Ik wil hierbij ook jullie bedanken voor jullie vertrouwen in mij.

We gaan natuurlijk vieren dat ik gewonnen hebben! Dit jaar maak ik  je blij op verschillende momenten. Wat we gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing!

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas