Why so unique

Wat maakt de Medical Collection zo uniek?

Herstelt de huidflora en maakt de huid gezond

De producten uit de Medical Collection zijn de enige huidverzorgingsproducten in Nederland die speciaal ontwikkeld zijn voor de behandeling bij chemotherapie en intensieve medicatie en zijn zelfs specifiek in te zetten bij bestraling. De producten van IK Skin Perfection zijn uniek geformuleerd om de natuurlijke ph-waarde van de huid (5,5) te herstellen en de huidflora in balans te houden. Om de zuurmantel in balans te houden moet de pH-waarde van de producten rond de pH-waarde van de huid liggen. Hoe hoger de pH-waarde, des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

Perfecte mix van hoog gedoseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld van de zwaar belastte huid

IK Skin Perfection heeft bij de ontwikkeling van de Medical Collection gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zin voorzien an het NO-label en bevatten geen huidonvriendelijke stoffen als parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij deze natuurlijke mediceuticals kunnen de ingrediënten efficiënt ingezet worden zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

Veilig te gebruiken

De producten van IK Skin Perfection bevatten geen ingrediënten die op straling van bijvoorbeeld radiotherapie reageren. Denk bijvoorbeeld aan metalen als zink of hormoonontregelende stoffen als fytooestrogenen uit bijvoorbeeld aloë vera. Ook zitten er geen xenon-oestrogenen in, zoals BPA. Er is bewust gekozen om deze stoffen in de huidverzorging te vermijden, omdat ze de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

IK Skin Perfection kiest bewust. Daarom bied ik je niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar ben ik ook je persoonlijke coach. Als IK Medical Skincare Specialist heb ik kennis van huidverzorging bij kanker. De gezichtsbehandelingen zijn dan ook speciaal op jouw huid afgestemd. Ik geef je graag advies voor thuisgebruik van producten en bied je steun op dit gebied tijdens het meest kwetsbare moment in je leven.

 

Wil je meer weten of een behandeling boeken voor jezelf of iemand anders? Neem dan persoonlijk contact met mij op om samen een rustig plekje in mijn agenda te boeken. Het makkelijkst is een berichtje te sturen naar 06-5239 1500 of via info@petraas.nl.

 

www.huidzorgbijkanker.nl

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas