De meeste mensen weten tegenwoordig gelukkig wel dat we ons goed moeten beschermen tegen de zon doormiddel van een goed zonbeschermings product. Maar helaas zijn er ook nog steeds veel mensen die er te nonchalant mee omgaan.

Iedereen weet dat verbranding door de zon een van de voornaamste oorzaken is van huidkanker. Ga onverstandig zonnen en je bent een van de kandidaten voor huidkanker.

Naast huidkanker zijn er meerdere veranderingen die, onder invloed van de zon,  in de huid plaatsvinden waar de meesten onder ons niet blij van worden. Een mooie bruine huid in de jongere jaren weerspiegeld zich later als pigmentvlekken en dan maakt een rimpeltje hier en daar, als gevolg van overmatig zonnen ook niet meer uit.

Dat de huid niet bruin wordt met een goede zonbescherming is niet waar. Misschien duurt het iets langer, maar bruin word je wel. Maak er een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen.

De huid ineens blootstellen aan heel veel zonlicht veroorzaakt verbranding waarna de huid gaat vervellen. Sommige mensen vinden een bruine kleur mooi, maar een vervellend lijf is onaantrekkelijker dan een minder bruin lichaam. Door het zonnen langzaam op te bouwen kan de huid beter wennen aan de UV-stralen. Laten wennen scheelt vervellen!

Onverstandig zonnen is duidelijk een bedreiging voor je gezondheid. Een goede zonbescherming voorkomt een heleboel ellende. Voorkomen is beter dan genezen.

Je goed insmeren met een hoge SPF is een noodzaak bij het zonnen!

 

Boek gratis & vrijblijvend een adviesgesprek!

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas