NIEUW!! MICRODERMABRASIE

Een grote wens is in vervulling gegaan, eindelijk heb ik dan het “paradepaardje” de Diamond Touch van Cenzaa in huis!

Diamonds for your skin
De Diamond Touch (microdermabrasie) laat je huid stralen! Een behandeling met de Diamond Touch verfijnt je poriën, optimaliseert de werking van de huid en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. Met een verbluffend resultaat; vermindering van rimpeltjes, ouderdomsvlekjes en een liftend effect van je (oog)contouren.

Ben je benieuwd wat de Diamond Touch voor jouw huid kan betekenen? Maak nu, met een leuke korting, kennis met de Diamond Touch.

#microdermabrasie #littekens #minifacelifting #acne #antiage#totalehuidverbetering #pigmentatie

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas