Win a ‘ New You’

Gun jezelf – of iemand die je liefhebt – een moment van geluk

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Bij aanschaf van de Silky Organic Recover Box en MEDICAL KIT+ ontvang je een speciale ‘New You’-card. Op deze kaart lees je hoe jij mee kan doen aan de ‘New You’ gun-actie. Met deze actie heb jij de mogelijkheid om jezelf een moment van geluk te gunnen of iemand anders in het zonnetje te zetten die een hart onder de riem kan gebruiken.

 

NEW YOU – TREATMENT AND EXPERIENCE

Nieuwsgierig wat deze ‘New You’ gun-actie inhoudt? Elk kwartaal verrast IK Skin Perfection iemand met een compleet op -maat-gemaakt behandelprogramma van een half jaar in combinatie met een persoonlijk voedingsadvies en speciale producten voor thuisgebruik. Dit behandelprogramma wordt uitgevoerd door een IK Skin Perfection instituut met gecertifieerde IK Medical Skincare Specialist.

Wil je meer weten of een behandeling boeken voor jezelf of iemand anders? Neem dan persoonlijk contact met mij op om samen een rustig plekje in mijn agenda te boeken. Het makkelijkst is een berichtje te sturen naar 06-5239 1500 of via info@petraas.nl.

www.huidzorgbijkanker.nl

 

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas