Microneedling

De DermaPen brengt de glimlach weer terug op je gezicht. Laat je huid weer stralen!

Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is je eigen gezicht, je eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Microneedling en microdermabrasie en brengt hiermee het thema ‘anti-aging’ naar een heel nieuw level.

Huidproblemen en huidwensen worden doeltreffend behandeld en bij voorkeur voor 100 % aangepakt. Ik ben als Cenzaa Skin Therapist professioneel opgeleid om je huid op meerdere fronten te behandelen. Met de Cenzaa Micro Needling behandeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld.

Benieuwd wat deze Micro Needling behandeling voor je huid kan betekenen? Ik leg het je graag uit.

TIJD VOOR ACTIE – 360º SKINCARE 

Je eerste bezoek bij Petraas? Boek eerst een intake of de Try Me Treatment! We starten met een intakegesprek en huidanalyse waarna een behandeling op maat voor je wordt samengesteld afgestemd op jouw huid.

INTAKE  € 30,00
TRY ME € 75,00
MICRONEEDLING | 45  € 125,00
MICRONEEDLING | 60  € 175,00

*Intake is gratis bij afname van een kuur

 

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas