MicroNeedling

MAAK AFSPRAAK!

 

Wat is Microneedling met de DermaPen

De DermaPen is dé pen op het gebied van Micro Needling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen.

Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Resultaat van de Dermapen Therapy

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger

  • vermindering van rimpels
  • poriën worden minder zichtbaar
  • de huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
  • vermindering van diffuse roodheid
  • pigmentvlekken nemen af
  • stimulatie doorbloeding
  • verdunnen van de hoornlaag
  • littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

 

Resultaat na slechts 1 behandeling

 

De kosten van deze behandeling zijn €125,00

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Met een enkele behandeling geef je zeker een enorme boost aan je huid, maar wil je echt huid verbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit varieert per huidtype en huidprobleem gemiddeld 4-6 behandelingen met een tussenliggende periode van 4-8 weken.

Als je graag een op maat gemaakt advies wilt voor jouw huidtype en wensen dan kun je altijd geheel vrijblijvend een intake gesprek inplannen.

Intake aanvragen

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas