MicroNeedling

MAAK AFSPRAAK!

 

Wat is Microneedling met de DermaPen

De DermaPen is dé pen op het gebied van Micro Needling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen.

Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

 

Resultaat van de Dermapen Therapy

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger

  • vermindering van rimpels
  • poriën worden minder zichtbaar
  • de huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
  • vermindering van diffuse roodheid
  • pigmentvlekken nemen af
  • stimulatie doorbloeding
  • verdunnen van de hoornlaag
  • littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Resultaat na slechts 1 behandeling

Intake 

Voordat we starten met de eerste behandeling is een goede intake en huidanalyse van groot belang. Samen kijken we wat je wensen zijn en hoe we dat resultaat kunnen bereiken.

Je intake boek je eenvoudig online in het boekingssysteem op deze website. Bellen mag natuurlijk ook.

INTAKE AANVRAGEN

 

Prijzen

Microneedling gezicht  € 125,00
Extra hals (i.c.m. Gezicht)  € 20,00
Extra decolleté (i.c.m. Gezicht) € 30,00

Behandelplan wordt in overleg op maat gemaakt

 

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!