Huidzorg bij kanker

De juiste huidzorg bij chemo, bestraling & intensieve medicatie

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt in die tijd veel met jou, en ook met je huid. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid schilferig, overgevoelig, geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

Wat kan ik als IK Medical Skincare Specialist betekenen voor jou en je huid?

Een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist. Dat is niet iets waar je snel aan denkt wanneer je hoort dat je kanker hebt of een intensief meditatietraject in gaat. Toch kan ik als schoonheidsspecialist meer voor je betekenen dan je denkt.

Huidzorg bij intensieve medische behandelingen

Wanneer je intensieve behandelingen ondergaat, gebeurt er vaak veel met de huid. Je huid kan droog en trekkerig aanvoelen en overgevoelig reageren. Of de huid wordt juist vet en krijgt last acne. Je denkt dan misschien dat dit erbij hoort. Gelukkig kunnen we veel doen om de ergste huidklachten ter verminderen. De natuurlijke, groene producten van IK Skin Perfection helpen hierbij en zorgen dat de natuurlijke PH-waarde van de huid zich herstelt en de huidflora weer in balans wordt gebracht.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

IK Skin Perfection kiest bewust. Daarom bied ik je niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar ben ik ook je persoonlijke coach. Als Ik Medical Skincare Specialist heb ik kennis van huidverzorging bij kanker. De gezichtsbehandelingen zijn dan ook speciaal op jouw huid afgestemd. We werken samen naar een maatwerkplan voor jouw huid, met de juiste (na)zorg.

Als IK Medical Skincare Specialist bied ik steun op het gebied van huidzorg tijdens de meest kwetsbare momenten in iemands leven.

“Even weer jezelf kunnen zijn. Dat is onze missie.”

Wil je meer weten of een behandeling boeken voor jezelf of iemand anders? Neem dan persoonlijk contact met mij op om samen een rustig plekje in mijn agenda te boeken. Het makkelijkst is een berichtje te sturen naar 06-5239 1500 of via info@petraas.nl.

www.huidzorgbijkanker.nl

 

Diëtist Oncologie

De voedingsproblematiek bij kanker is heel divers en is afhankelijk van veel factoren, zoals de soort tumor, locatie en stadium, behandeling en bijwerkingen. Iederen is anders en heeft dan ook een ander voedingsplan nodig tijdens en na de behandelingen. De diëtist oncologie is gespecialiseerd in voeding bij de behandeling van mensen met kanker. Hij of zij kan persoonlijke adviezen geven, waarbij rekening gehouden wordt met de ziekte, de behandeling en de individuele wensen en mogelijkheden.

Een goed voedingsplan moet per patiënt worden opgesteld door een diëtist. www.oncologiedietisten.nl

Er zijn honderden artikelen geschreven over gezonde voeding. Wetenschappelijke informatie over voeding bij kanker kun je vinden op www.voedingenkanker.nl

 

 

 

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas