Fitness for your skin

MAAK EEN AFSPRAAK!

fitness for your skin” is een huidverbeterende behandelkuur met als doel de huidconditie te verbeteren doormiddel van intensieve behandelingen in een periode van 4 tot 24 weken. Samen met jou stel ik een persoonlijk behandelplan samen dat de effectiviteit van de behandelingen verhoogt en een prachtig resultaat tot gevolg heeft.

Wat houdt het programma in

  • Intake / kennismakingsgesprek
  • Huidanalyse
  • Persoonlijk behandelplan
  • 4 tot 6 intensieve behandelingen
  • Evaluatie en plannen onderhoudsprogramma

Hoe werkt het programma

Plan je intake via het online afspraak systeem. Tijdens de intake bespreken we je wensen en stellen samen een behandelplan op.

Het behandelplan kan o.a. bestaan uit:

  • bindweefselmassage
  • chemische peeling
  • microdermabrasie
  • microneedling

“fitness for your skin” doen we samen

Ik zorg voor de intensieve behandelingen maar vraag van jou de discipline om samen voor het beste resultaat te gaan. Dat betekent de juiste huidverzorging voor thuis, gezonde voeding, voldoende slaap en voldoende beweging.

Resultaat

Geen enkele huid is hetzelfde en iedere huid vereist een andere aanpak, het effect van het programma is per persoon verschillend, daarom wordt het programma op maat gemaakt. We streven samen naar het gewenste eindresultaat. 

Is “fitness for your skin” iets voor jou?

Voor iedere huidwens of huidprobleem is er een geschikt behandelprogramma te maken.

Kosten “fitness for your skin”

De kosten van het intake gesprek zijn €30,00 deze wordt in mindering gebracht bij het starten van het Fitness programma. De kosten per behandeling zijn afhankelijk van jouw persoonlijke behandelplan.

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas