Cenzaa Seasons 2018

MAAK EEN AFSPRAAK!

GLOBAL COCOONING TREATMENTS

Laat je meevoeren naar de reis langs de zijderoute en trakteer jezelf op een van de enerverende behandelingen van de jubileumcollectie van Cenzaa. De waanzinnige belevingsreis met de Global Skin Fit Treatment waarin je smaakpapillen een boost krijgen, je een geurreis beleeft en de ultieme cocooning experience ondergaat. Houd je meer van luxe en glamour? Maak kennis met de Cocoon Treatment. Luxe massages, weldadige geuren en texturen laten jouw huid weer stralen en zorgen dat u de hele wereld aankunt. Werelds!

Ervaar het ultieme warme Cenzaa gevoel in deze behandelingen waarin alle belevingswerelden van Cenzaa aan bod komen. Een intensieve behandeling waarin optimale ontspanning en huidverbetering samenkomen en zorgen voor een verjongend resultaat!

GLOBAL SKIN FIT TREATMENT (60 minuten) €75,00

Deze unieke Cenzaa behandeling geeft je een herboren gevoel, het geweldige resultaat in huidverbetering en maakt je een ander mens. Beleef de wereld van Cenzaa in de unieke Jubileum Seasons.

Highlights uit deze complete gezichtsbehandeling

  • Liftende bindweefselmassage rondom de ogen met de hyaluron therapy
  • Uniek massageritueel voor een stralend en verjongend oogcontour. Ook in luxe thuisprogramma verkrijgbaar!
  • Peel off masker met herstellende en kalmerende werking voor een uitgerust resultaat
  • Professioneel huidadvies onder het genot van een heerlijke kop Dream Tea.

COCOON TREATMENT (90 minuten) €90,00

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Ontdek de combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

Highlights uit deze luxueuze gezichtsbehandeling met fijne extra’s

  • Liftende bindweefselmassage rondom de ogen met de hyaluron therapy
  • Uniek massageritueel voor een stralend en verjongend oogcontour. Ook in luxe thuisprogramma verkrijgbaar!
  • Peel off masker met herstellende en kalmerende werking voor een uitgerust resultaat
  • Ontspannende voetscrub en -massage
  • Maximale ontspanning met een energy massage
  • Professioneel huidadvies onder het genot van een heerlijke kop Dream Tea

 

Upgrade je behandeling!!

 

Microdermabrasie – DIAMOND TOUCH €40,00

De Cenzaa Diamond Touch behandeling is een microdermabrasie behandeling, welke als element kan worden toegevoegd aan je Global Cocooning Treatment. Door de behandeling te combineren met de Diamond Touch behaal je optimaal resultaat. Dankzij de doeltreffende werking van de zuivere diamanten, in combinatie met de intensieve Global Cocooning collection ontstaat er een egale, stralende en gelijkmatige teint.

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!