Advanced Skincare 

Wil je heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment.
Om even helemaal tot rust te komen heb je keuze uit een aantal heerlijke verwenbehandelingen die het beste geven voor je huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

 • Boek in het onlineboekingssysteem een 75 of 90 minuten behandeling
 • Tijdens de afspraak kies je je behandeling 
 • Ben je nog niet eerder bij Petraas geweest? Boek dan een 75 of 90 minuten behandeling met intake “Eerste afspraak + Gratis intake”.

Trakteer jezelf op een moment van ontspanning mét maximale huidverbetering!

Special Treatments

CENZAA FABULOUS GOLD TREATMENT – Incl. Microdermabrasie

Highlights uit deze VIP behandeling:

 • Intensieve dieptereiniging d.m.v. microdermabrasie
 • Huidvernieuwingsbooster Nutri Care Vitamine Gold Masq stimuleert de celvernieuwing, reduceert fijne lijntjes en verstevigt de huid
 • Professioneel huidadvies onder het genot van een heerlijk glas champagne!

Kosten van deze behandeling normaal €115 nu voor de speciale prijs van €90

(actie geldig tot 30 september 2018)

Heb je nog nooit een gezichtsbehandeling bij Petraas ondergaan boek dan, in het onlineboekingssysteem, Eerste afspraak + Intake en de speciale Fabulous Gold Treatment.

 

75 minuten Treatments – €75

CENZAA IMPRESSIONS
 2.0

 • Een ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid en jouw wensen. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being.

CENZAA MOMENTS 

 • Verras jezelf met een, op jouw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet na van de huidverbeterende effecten.

 

90 minuten Treatments €90

CENZAA WEDA 

 • Geniet van de betoverende massages en delicate geuren tijdens deze unieke gezichtsbehandeling. Met de eeuwenoude Indiase beautyrituelen wordt de huid met zacht knisperende en geurende kruidenbundels behandeld wat zorgt voor complet well-beving.

CENZAA HYALURON VITALITY  THERAPY 

 • Een luxe en geavanceerde behandeling met een therapeutisch effect. De combinatie van Hyaluron en Hotstone massage geeft je huid een superboost. Geniet van deze Hyaluron behandeling met prachtig resultaat.


Upgrade je behandeling!!

Microdermabrasie – DIAMOND TOUCH €40,00

 • De Cenzaa Diamond Touch behandeling is een microdermabrasie behandeling, welke als element kan worden toegevoegd aan je Global Cocooning Treatment. Door de behandeling te combineren met de Diamond Touch behaal je optimaal resultaat. Dankzij de doeltreffende werking van de zuivere diamanten, in combinatie met de intensieve Global Cocooning collection ontstaat er een egale, stralende en gelijkmatige teint.

 

Hoeveel aandacht moet je aan je huid besteden? En wat moet je eigenlijk doen om je huid jong en mooi te houden? Hoe zorg je voor maximale huidverbetering? Ik begeleid je graag naar je gewenste resultaat!

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!