Brazilian wax

Brazilian wax of Brazilian waxing is een ontharingsmethode voor de schaamstreek en de intieme delen.

In tegenstelling tot de klassieke bikinilijn verwijdert men bij het uitvoeren van Brazilian wax al het schaamhaar van de schaamstreek en de intieme delen (de schaamlippen en bilnaad), door middel van een speciale wax, waardoor de haren worden verwijderd met inbegrip van de haarwortel. Daardoor blijven de haren langer weg dan bij scheren. Tegenwoordig is het ontharen van de bikinilijn en de intieme delen voor de meeste jonge vrouwen vanzelfsprekend geworden.

Veel gestelde vragen

Hygiëne
Hygiëne is heel erg belangrijk, daarom worden de spatels om de wax aan te brengen maar 1 keer gebruikt (no double dipping). Alles wat met de huid in aanraking komt wordt direct weggegooid en uiteraard wordt er met handschoenen aan gewerkt.

Wanneer kun je waxen?
Je kunt je voor de 1e keer laten waxen wanneer je minimaal 2 weken niet geschoren hebt.

Nooit eerder gewaxt?
Heb je nog niet eerder gewaxt en vind je het een beetje eng? De 1e keer is het meest gevoelig omdat de haartjes dan voor het eerst verwijderd worden. Maar vanaf de 2e keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. Belangrijk is om niet te scheren tussendoor.

Spannend?
Vind je het toch spannend? Kom dan eerst even langs om kennis te maken of begin met het waxen van de bikinilijn om te voelen of een Brazilian echt is wat je wilt.

Kosten Brazilian wax: €37,50

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!