RIMPELVERMINDERING

MAAK EEN AFSPRAAK!

Speciale werkstofcomplexen in cosmedische producten zetten jouw huid aan tot aanmaak van collageen en elastine; dé spankracht en volumevormers van de huid!

De huid rond je ogen, hals en decolleté verdient extra aandacht en dat is noodzakelijk om huidveroudering tegen te gaan. Hier is je huid erg dun en daardoor extra kwetsbaar. Maximale lifting, voeding en bescherming van deze huid zorgt voor rimpelvermindering. Je leeftijd blijft het best bewaarde geheim.

Boek je huidverbeterende gezichtsbehandeling.
Met onderstaande gezichtsbehandelingen bereik je maximaal resultaat in huidverbetering

  • Energy Bootcamp Therapy (45 min)  € 60,00
  • Botuline Shock Therapy (90 min)      € 90,00
  • Microneedling Therapy (60 min)       € 125,00
  • Diamond Touch Therapy (60 min)    € 125,00
  • Instant Face Lift (105 min)                  € 150,00

Wanneer zie je resultaat?

Met een enkele behandeling geef je zeker een enorme boost aan je huid, maar wil je echt huidverbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Als je graag een op maat gemaakt advies wilt voor jouw huidtype en wensen dan kun je altijd geheel vrijblijvend een intake gesprek inplannen.

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!