Acties

Trots

Gewonnen!

Yes! Vrijdag 15 juni ben ik winnaar geworden van de Cenzaa Huidexpert Award in de categorie “Beste Cenzaa Huidexpert van Noord Nederland. En daar ben ik ongelofelijk trots op! Mede dankzij jouw vertrouwen in mij, heb ik mij zo kunnen ontwikkelen en roemde Cenzaa mij om mijn vakkennis en persoonlijke service. Dat gaan we vieren! Dit jaar verras ik je op verschillende momenten.

Let me surprise you!

CENZAA FABULOUS GOLD TREATMENT – Incl. Microdermabrasie

Highlights uit deze VIP behandeling:

  • Special cleansing
  • Intensieve dieptereiniging d.m.v. microdermabrasie
  • Huidvernieuwingsbooster Nutri Care Vitamine Gold Masq stimuleert de celvernieuwing, reduceert fijne lijntjes en verstevigt de huid
  • Professioneel huidadvies.!

Kosten van deze behandeling normaal €115 nu voor de speciale prijs van €90

(actie geldig tot 30 september 2018)

Heb je nog nooit een gezichtsbehandeling bij Petraas ondergaan boek dan, in het onlineboekingssysteem, Eerste afspraak + Intake en de speciale Fabulous Gold Treatment.

AFSPRAAK MAKEN

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!