Korte facials

Je wenkbrauwen kunnen heel bepalend zijn voor je look. Je uitstraling kan heel anders zijn door een andere vorm in je wenkbrauwen. Het is daarom belangrijk om ze goed te modelleren, voor een sprekende look.

Beauty Specials

Beauty Specials zijn te boeken bij je behandeling, om je behandeling nog completer te maken.   DECOLLETE CONTOURING MASQ – € 17,50 Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking ziet de huid bij de hals en decolleté er na de…

MEER Beauty Specials

Korte facials

Je wenkbrauwen kunnen heel bepalend zijn voor je look. Je uitstraling kan heel anders zijn door een andere vorm in je wenkbrauwen. Het is daarom belangrijk om ze goed te modelleren, voor een sprekende look. Losse elementen zijn deelbehandelingen zoals epileren en…

MEER Korte facials

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!