HUIDVERJONGING

De strijd tegen huidveroudering!

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid te verouderen en neemt de kwaliteit van de huidstructuur af. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van huidveroudering dan ook steeds meer toe. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw huid er weer jonger, egaler en stralender uit te laten zien.

Bindweefselmassage

De strijd tegen rimpels Het is helaas onmogelijk om huidveroudering helemaal te voorkomen, of om huidveroudering terug te draaien. Wel kan het huidverouderingsproces worden vertraagd door middel van een goede huidverzorging. Dit kan in combinatie met het juiste behandelprogramma, cosmedische…

MEER Bindweefselmassage

Microdermabrasie

Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie! Oogverblindende resultaten met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie! Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn…

MEER Microdermabrasie

MicroNeedling

Rimpelvorming en pigmentvlekjes zijn specifieke indicaties voor de DERMAPEN THERAPY. Maar ook huidverslapping, rosacea, couperose en acne kunnen worden behandeld.

MEER MicroNeedling

Pigmentvlekken

PIGMENTVERSTORINGEN HÉT HUIDPROBLEEM VAN VANDAAG … Geen vlekje dat zoveel namen heeft: pigmentvlek, ouderdomsvlek, levervlek, zwangerschapsvlek, zonnevlek. Ze duiden allemaal op hetzelfde, namelijk een verkleuring van de huid door ophoping van pigment. OORZAKEN VAN PIGMENTAFWIJKINGEN De extreme manier waarop wij…

MEER Pigmentvlekken

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!