HUIDPROBLEMEN

HUIDPROBLEMEN

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels of plooien? Heb je last van couperose of pigmentvlekken? Met de Therapeutic behandelingen wordt je huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo. De therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en je huid zal in een betere conditie komen.

MicroNeedling

Rimpelvorming en pigmentvlekjes zijn specifieke indicaties voor de DERMAPEN THERAPY. Maar ook huidverslapping, rosacea, couperose en acne kunnen worden behandeld.

MEER MicroNeedling

Acne

WAT IS ACNE We spreken van Acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talkophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op…

MEER Acne

Pigmentvlekken

PIGMENTVERSTORINGEN HÉT HUIDPROBLEEM VAN VANDAAG … Geen vlekje dat zoveel namen heeft: pigmentvlek, ouderdomsvlek, levervlek, zwangerschapsvlek, zonnevlek. Ze duiden allemaal op hetzelfde, namelijk een verkleuring van de huid door ophoping van pigment. OORZAKEN VAN PIGMENTAFWIJKINGEN De extreme manier waarop wij…

MEER Pigmentvlekken

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!