WELLNESS

ONTSPANNING, HUIDVERBETERING & PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Petraas heb je een ruime keuze aan behandelingen die ervoor zorgen dat je heerlijk kunt ontspannen en je huid zichtbaar zal verbeteren. Alle Wellness behandelingen starten met een welkomstritueel dat ervoor zorgt dat je zich lekker gaat ontspannen.

Om je gelaatsbehandeling zo persoonlijk mogelijk te maken starten we tijdens een eerste kennismaking altijd met een intakegesprek.

Ben je nog niet eerder geweest en weet je niet welke gezichtsbehandeling je moet inplannen, klik in het onlinebookingssysteem op “Eerste afspraak + Intake” en kies “Intake + 60 minuten behandeling”. Samen gaan we kijken naar wat je wensen zijn en welke behandeling daar bij passend is.

Cenzaa Seasons 2018

GLOBAL COCOONING TREATMENTS Laat je meevoeren naar de reis langs de zijderoute en trakteer jezelf op een van de enerverende behandelingen van de jubileumcollectie van Cenzaa. De waanzinnige belevingsreis met de Global Skin Fit Treatment waarin je smaakpapillen een boost…

MEER Cenzaa Seasons 2018

WELLNESS

Advanced Skincare  Wil je heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Om even helemaal tot rust te komen heb je keuze uit een aantal heerlijke verwenbehandelingen…

MEER WELLNESS

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!