WELLNESS

ONTSPANNING, HUIDVERBETERING & PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Petraas heb je een ruime keuze aan behandelingen die ervoor zorgen dat je heerlijk kunt ontspannen en je huid zichtbaar zal verbeteren. Alle Wellness behandelingen starten met een welkomstritueel dat ervoor zorgt dat je zich lekker gaat ontspannen.

Om je gelaatsbehandeling zo persoonlijk mogelijk te maken starten we tijdens een eerste kennismaking altijd met een intakegesprek.

Ben je nog niet eerder geweest en weet je niet welke gezichtsbehandeling je moet inplannen, klik in het onlinebookingssysteem op “First date” en kies je behandeling. Samen gaan we kijken naar wat je wensen zijn en welke behandeling daar bij passend is.

For the Ladies

Advanced Skincare  Wil je heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Om even helemaal tot rust te komen heb je keuze uit een aantal heerlijke verwenbehandelingen…

MEER For the Ladies

Just for Men

REAL MEN TAKE CARE OF THEIR SKIN Wist jij dat de mannenhuid vaker dan een vrouwenhuid last heeft van onzuiverheden, maar ook gevoelig en vochtarm is? Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor je huid. Dagelijkse verzorging met de…

MEER Just for Men

Fitness for your skin

“fitness for your skin” is een huidverbeterende behandelkuur met als doel de huidconditie te verbeteren doormiddel van intensieve behandelingen in een periode van 4 tot 24 weken. Samen met jou stel ik een persoonlijk behandelplan samen dat de effectiviteit van de…

MEER Fitness for your skin

Beauty Specials

Beauty Specials zijn te boeken bij je behandeling, om je behandeling nog completer te maken.   DECOLLETE CONTOURING MASQ – € 17,50 Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking ziet de huid bij de hals en decolleté er na de…

MEER Beauty Specials

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas