Cosmedical Therapist

De strijd tegen huidveroudering!

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid te verouderen en neemt de kwaliteit van de huidstructuur af. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van huidveroudering dan ook steeds meer toe. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw huid er weer jonger, egaler en stralender uit te laten zien.

Diamond Touch

Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie! Oogverblindende resultaten met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie! Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn…

MEER Diamond Touch

MicroNeedling

Rimpelvorming en pigmentvlekjes zijn specifieke indicaties voor de DERMAPEN THERAPY. Maar ook huidverslapping, rosacea, couperose en acne kunnen worden behandeld.

MEER MicroNeedling

Fitness for your skin

“fitness for your skin” is een huidverbeterende behandelkuur met als doel de huidconditie te verbeteren doormiddel van intensieve behandelingen in een periode van 4 tot 24 weken. Samen met jou stel ik een persoonlijk behandelplan samen dat de effectiviteit van de…

MEER Fitness for your skin

Beauty Specials

Beauty Specials zijn te boeken bij je behandeling, om je behandeling nog completer te maken.   DECOLLETE CONTOURING MASQ – € 17,50 Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking ziet de huid bij de hals en decolleté er na de…

MEER Beauty Specials

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA en IK SKIN PERFECTION.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas