Afspraak maken

Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak inplannen via het online afspraak systeem. Handig, snel en zonder wachttijden aan de telefoon!
Lukt het je niet om een afspraak te maken of heb je vragen dan kun je ook altijd telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben te bereiken op 06 5239 1500.

Ben je nog niet eerder te gast geweest klik dan in het onlinebookingssysteem op “First Date” en boek je behandeling. Samen gaan we kijken wat je wensen zijn en welke behandeling bij jou past.

 

Maak online een afspraak

Uitleg en prijzen over de te boeken behandelingen kun je vinden op de desbetreffende pagina op deze website!

Over Petraas

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en PUPA.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Meer over petraas

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief!